Uitnodiging voor de Bewonersinformatieavond Wateringse Veld op 15 april 2019

logo bpwv

Het Bewonersplatform Wateringse Veld houdt weer een informatieavond op 15 april 2019. Heeft u al vragen en/of ideeën, en wilt u onderwerpen op de agenda zetten deze kunt u vóór 3 april mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. i.v.m. de uitnodigingen.

 

 
Vertegenwoordigers vanuit de gemeente Den Haag, Wijkagent en het Buurt Interventie Team zullen hierbij aanwezig zijn en wie we nog meer uitnodigen hangt van de agenda af.
 
Daar heeft u een grote bijdrage in, bent u voornemens agenda punten toe te laten voegen. Stuur dan uw bijdrage vóór 3 april naar ons secretariaat.
Heeft u vragen over veiligheid, verkeer, leefbaarheid etc, stel deze dan.
 
En zoals hierboven al gemeld is de Wijkagent en BIT-team aanwezig wanneer u behoefte heeft in een gesprek.
Het bestuur van het bewonersplatform is aanwezig om u te woord te staan wanneer u wijkvragen of ideeën heeft voor de wijk(-bewoners). Om nieuwe en bestaande ideeën en wijkactiviteiten te kunnen ontplooien heeft het Bewonersplatform Wateringse Veld uw hulp nodig.
 
Op deze avond kan de vrijwilligerscoördinator u ideeën geven hoe, óók u met weinig tijd u zich kunt inzetten voor de wijk en haar bewoners.
Op uw verzoek is de informatieavond vervroegd en zal de inloop vanaf 18:30 uur plaatsvinden (begin programma 19.00 uur)
Zet deze datum en tijdstip vast in uw agenda.
 
Locatie: Basisschool de Fontein, Laan van Wateringse Veld 462 Den Haag
 
Heeft u al vragen en/of ideeën, en wilt u onderwerpen op de agenda zetten deze kunt u vóór 3 april mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. i.v.m. de uitnodigingen.
 
Het verslag van de vorige informatieavond kunt u hier vinden.
 
1. Verslag Bewonersinformatieavond van 12 november 2018
2. Antwoord gemeente op vragen t.a.v. speelruimtes
3. Presentatie N211
4 De wijkrechter
5. Bewonersbrief Parijsplein