Het Bewonersplatform is op zoek naar vrijwilligers

VrijwilligerswerkNet als u, willen wij graag dat iedereen in uw wijk meedoet, talenten ontwikkelt en betrokken is bij de samenleving. Dat vergroot de leefbaarheid en versterkt de sociale samenhang.

Het Bewonersplatform is op zoek naar vrijwilligers.

Net als u, willen wij graag dat iedereen in uw wijk meedoet, talenten ontwikkelt en betrokken is bij de samenleving. Dat vergroot de leefbaarheid en versterkt de sociale samenhang.

In buurten en wijken bruist het door jong en oud vaak van de wensen en ideeën. De initiatieven die hieruit voortkomen, wil het Bewonersplatform graag helpen versterken. Ook bij u in de buurt.

Bent u ook zo'n organisatie talent, bewoner van het Wateringse Veld en u bruist van ideeën. Of u wilt uw talent delen met anderen maar weet niet de juiste wegen te bewandelen om hier ook invulling aan te geven? Onze Vrijwilligerscoördinator eventueel aangevuld met professionals, ondersteunen u graag bij het uitwerken van uw plannen. Bijvoorbeeld door te praten over uw initiatief. Wij helpen u met uw idee en de financiële onderbouwing op papier te zetten. Eén van de voornaamste taken van ons is om u op weg te helpen bij de organisatie van een activiteit, uw idee. Zodat u deze met andere bewoners kunt organiseren op diverse locaties in de wijk. Zo geven wij samen vorm aan actief burgerschap.

Of wilt u ons voor een paar uurtjes per week met diverse ondersteunende werkzaamheden komen helpen bijvoorbeeld Het bijhouden van onze Websites of Facebook met uw eigen geschreven artikelen uit of voor de Wijk. Of het leveren van diverse hand en spandiensten tijdens onze jaarlijkse zomer events.
Of heeft u ambitie om ons met bestuurlijke taken te ondersteunen dat kan ook.

Concreet het Bewonersplatform Wateringse Veld is op zoek naar een flink aantal vrijwilligers om het team te versterken. Bent u geïnteresseerd of neem u de uitdaging aan. Wilt u langskomen voor meer informatie? Dan is het handig om voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op te nemen. Dat kan via de mail aan onze vrijwilligerscoördinator.

Hebt u al een idee voor een activiteit en kunt u dat zelf op papier zetten. Dat kan ook. Dan kunt u deze kenbaar maken door uw aanmelding en stuur u idee naar mij toe en ik nodig u dan uit om uw plan door te nemen.

Als vrijwilliger meer kennis opdoen? Dan kan bij Den Haag Doet Vrijwilligersacademie met zoals workshops, cursussen en trainingen. Wij kunnen u als vrijwilliger hiervoor aanmelden.

Het Bewonersplatform Wateringse Veld, uw partner in de wijk.

Door Bewoners, Voor Bewoners.

De Vrijwilligerscoördinator
Wijkcentrum Wateringse Veld Panamaplein 34 
2548 HJ Den Haag
Vermeldt ook hoe we je telefonisch kunnen bereiken.

Meldt u hier aan.

Vrijwilligerswerk