Peutergym op woensdagochtend

peutergymSpeciaal voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar organiseren wij peutergym! Op woensdagochtend van 8:45 tot 9:30 is er in de gymzaal van OBS de Gantel wekelijks Peutergym.  
Voor meer informatie over de peutergymlessen kunt u terecht op www.se-haaglanden.nl!

Een kind leert door te ontdekken, en ontdekken begint met bewegen! Ook voor de jongere kinderen is er nu een bewegingsaanbod. Speciaal voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar organiseren wij peutergym! Op woensdagochtend van 8:45 tot 9:30 is er in de gymzaal van OBS de Gantel wekelijks Peutergym.

Peutergym besteedt aandacht aan de grondvormen van bewegen: lopen, rennen, kruipen, klimmen, klauteren, rollen, vallen, grijpen, gooien, vangen en springen. Kinderen groeien door peutergym op fysiek, sociaal, cognitief en emotioneel niveau. In een ongedwongen sfeer worden de peuters en kleuters uitgedaagd om te ontdekken waar hun lichaam toe in staat is.

Geïnteresseerd? Aanmelden voor een gratis proefles kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Voor meer informatie over de peutergymlessen kunt u terecht op www.se-haaglanden.nl!