Agenda Servicepunt Café Lage Veld

workshopagenda
Op zoek naar gezelligheid en workshops in het Wateringse Veld kom dan langs bij het Servicepunt Café Lage Veld. Elke laatste maandag van de maand zijn er in  ons Servicepunt café interessante, creatieve, boeiende workshops.

Lees meer: Agenda Servicepunt Café Lage Veld

Inloophuis Haaglanden voor wie geraakt is door kanker

 Inloophuis Haaglanden biedt een ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek aan mensen die geraakt zijn door kanker. Op verschillende manieren proberen we bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven. Een leven met, maar ook ná kanker. Gasten vinden bij ons een luisterend oor en een plek waar zij contact kunnen leggen met lotgenoten. Dit geeft hen de steun die zij nodig hebben.

Lees meer: Inloophuis Haaglanden voor wie geraakt is door kanker

Dichtbij nieuws

Is de hyperlokale nieuwssite van Telegraaf Media Groep. Op dichtbij.nl vindt u het lokale nieuws, uitgaanstips en evenementen, restaurants, vacatures, woningaanbod en nog veel meer uit uw directe omgeving. Via de onderstaande links kunt U rechtstreeks naar het laatste nieuws uit uw regio gaan. U kunt een keuze maken uit het laatste nieuws, de evenementen agenda en/of de laatste fotoreportages uit dxe regio Den Haag. 
Het laatste nieuws  Agenda Den Haag e.o  Fotoreportages