Workshop Stoelyoga Servicepunt Café Lage Veld

StoelyogaEen Workshop stoelyoga bestaat uit het uitvoeren van rustige houdingen op een stoel. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, ongeacht hoe lenig je bent of wat je conditie is. De workshop is erop gericht om spieren en gewrichten soepeler te maken en je leert spanning los te laten.

Lees meer: Workshop Stoelyoga Servicepunt Café Lage Veld

Agenda Servicepunt Café Lage Veld

workshopagenda
Op zoek naar gezelligheid en workshops in het Wateringse Veld kom dan langs bij het Servicepunt Café Lage Veld. Elke laatste maandag van de maand zijn er in  ons Servicepunt café interessante, creatieve, boeiende workshops.

Lees meer: Agenda Servicepunt Café Lage Veld

Gaat Loopfestijn 2019 Wel / Niet door.

loop2018Eerst een beknopte evaluatie Loopfestijn 10 juni 2018.
Gelet op de reacties van de 877 deelnemers van het 8e Wateringse Veld Loopfestijn gehouden op 10 juni jl. werd het loopevenement als zeer geslaagd ervaren en voor herhaling vatbaar. Met de 10 km — 5 km — 2,5 km - 500 meter werd hardlopend gestreden voor prijzen. De 2,5 km wandelaars hadden het erg naar hun zin tijdens de relaxte tocht. Uiteraard konden de Ooievaarspashouders met korting deelnemen, echter is hier weinig gebruik van gemaakt.

Lees meer: Gaat Loopfestijn 2019 Wel / Niet door.

Museum Nacht Kids op 16 maart 2019

Museum Nacht Kids

ZUID57 zoekt nieuwe cultureel ondernemers!

zuid57Over ZUID57
ZUID57 is in 2012 opgericht in het stadsdeel Escamp. Destijds een ambitieus project om een cultureel huis te bouwen in een kansrijk stadsdeel van Den Haag. Een stadsdeel waar kunst en cultuur, cultuureducatie en talentontwikkeling ondervertegenwoordigd waren.

Lees meer: ZUID57 zoekt nieuwe cultureel ondernemers!