Chi Kung cursus

chi kung 02

Chi Kung lessen, ontspannen en vitaliseren door ademhalingstechnieken in combinatie met bewegen. Vanaf dinsdag 19 november 2019 om 19:30, reeks van 8 lessen. Locatie Panamaplein 34, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Energie besparen met de cv

energie 15Een van de manieren om eenvoudig energie te besparen is om de centrale verwarming (cv) ‘waterzijdig in te regelen’. Zie ook www.hvjh.nl.

Bij het waterzijdig inregelen krijgen alle radiatoren speciale kranen, waardoor het warme water beter over het huis wordt verdeeld. De temperatuur van de ketel kan daardoor terug van 90 naar 70 graden.

Lees meer: Energie besparen met de cv

Escamp wordt Haags Sportkwartier

Kaart Sportkwartier 1

Het stadsdeel Escamp is momenteel het slechtst bewegende stadsdeel van Den Haag. Wethouder Richard de Mos (Sport) gaat aan de slag om van dit minst sportieve stadsdeel, dat wel barst van de sportfaciliteiten, het meest sportieve stadsdeel van Den Haag te gaan maken: Hét Haags Sportkwartier.

Lees meer: Escamp wordt Haags Sportkwartier

Nieuwe fase vernieuwing Erasmusweg van start

Logo Den Haag

De gemeente Den Haag vernieuwt de Erasmusweg en verbetert tegelijkertijd de bereikbaarheid en veiligheid. De werkzaamheden duren tot half 2020. De Gemeente Den Haag maakt de Erasmusweg veiliger en zorgt voor betere doorstroming van het verkeer. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. De omleiding routes zijn op de kaart aangegeven.

Lees meer: Nieuwe fase vernieuwing Erasmusweg van start

Agenda Servicepunt Café Lage Veld

workshopagenda
Op zoek naar gezelligheid en workshops in het Wateringse Veld kom dan langs bij het Servicepunt Café Lage Veld. Elke laatste maandag van de maand zijn er in  ons Servicepunt café interessante, creatieve, boeiende workshops.

Lees meer: Agenda Servicepunt Café Lage Veld

ZUID57 zoekt nieuwe cultureel ondernemers!

zuid57Over ZUID57
ZUID57 is in 2012 opgericht in het stadsdeel Escamp. Destijds een ambitieus project om een cultureel huis te bouwen in een kansrijk stadsdeel van Den Haag. Een stadsdeel waar kunst en cultuur, cultuureducatie en talentontwikkeling ondervertegenwoordigd waren.

Lees meer: ZUID57 zoekt nieuwe cultureel ondernemers!