Attentie Buurtpreventie

Bit

Campagne “Licht zet inbrekers in het zicht”.

IMG 5963Campagne “Licht zet inbrekers in het zicht”. 

Het winteroffensief tegen woninginbraken is al van gestart. Jaarlijks worden in de donkere maanden steekproefsgewijs preventie acties gehouden door agenten samen met de gemeente en buurtpreventieteams.

Lees meer: Campagne “Licht zet inbrekers in het zicht”.

Inbraakpreventie loont

Samen tegen inbraakVerlaag de kans op een inbraak. Kruip dan eens in de huid van een inbreker. Gratis en voor niets de kans op een inbraak halveren, wie wil dat nu niet? Een inbreker kiest altijd de weg van de minste weerstand. Door als bewoner kritisch te kijken naar je woning, de omgeving van je huis en je eigen gedrag, kun je al een hoop ellende voorkomen.

Lees meer: Inbraakpreventie loont

Buurtinterventieteam (BIT)

Het doel van buurtpreventie is het creëren en in stand houden van een veilige en leefbare buurt en met name de sociale veiligheid te verhogen. Veel mensen denken dat het hang- en sluitwerk met een keurmerk veilig wonen van 20 jaar geleden nog veilig is, de boeven zijn bijgeschoold, zorg dat jouw hang- en sluitwerk voldoet aan de veiligheidseisen van nu. Inlichtingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer: Buurtinterventieteam (BIT)

Zo maakt u het inbrekers moeilijk

persbericht
De zomerperiode staat voor de deur. Een tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of een dagje uit. Helaas ook een tijd waarin veel inbrekers toeslaan, blijkt uit de cijfers van de politie.