Attentie Buurtpreventie

Bit

Buurtinterventieteam Wateringse Veld

Vrijwillige inzet
Doe je graag iets voor jouw eigen woonomgeving en wil je een positieve bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in onze wijk, dan be
n je bij ons aan het juiste adres.

Campagne “Licht zet inbrekers in het zicht”.

foto van Bewonersplatform Wateringse Veld.Campagne “Licht zet inbrekers in het zicht”. 

Het winteroffensief tegen woninginbraken is al van gestart. Jaarlijks worden in de donkere maanden steekproefsgewijs preventie acties gehouden door agenten samen met de gemeente en buurtpreventieteams.

Lees meer: Campagne “Licht zet inbrekers in het zicht”.

Inbraakpreventie loont

Samen tegen inbraakVerlaag de kans op een inbraak. Kruip dan eens in de huid van een inbreker. Gratis en voor niets de kans op een inbraak halveren, wie wil dat nu niet? Een inbreker kiest altijd de weg van de minste weerstand. Door als bewoner kritisch te kijken naar je woning, de omgeving van je huis en je eigen gedrag, kun je al een hoop ellende voorkomen.

Lees meer: Inbraakpreventie loont

BIT Wateringse Veld Nieuwe Stijl

fotobitSedert september vorig jaar hebben drastische hervormingen ertoe geleid, dat we met gepaste trots kunnen zeggen we hebben een nieuw en goed draaiend BIT-team. Binnen het team staan normen en waarden hoog in het vaandel, besluiten worden democratisch genomen en we hebben veel respect voor elkaar.

Lees meer: BIT Wateringse Veld Nieuwe Stijl

Het BIT Wateringse Veld zoekt nieuwe vrijwilligers

  Het BIT Wateringse Veld zoekt nieuwe vrijwilligers voor de uitbreiding van de loopavonden. Ook zoekt het BIT vrijwilligers om samen met het BIT en de Politie de buurt in de gaten te houden, wij kunnen het niet alleen zonder uw hulp, geef u vandaag nog op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer: Het BIT Wateringse Veld zoekt nieuwe vrijwilligers