Nieuwe Haagse fietsbrug geopend

fiets 2

Wethouder Robert van Asten, Mobiliteit heeft woensdag feestelijk de nieuwe fietsbrug Korte Laak geopend. Vanaf vandaag kan iedere fietser gebruik van maken van deze oversteek over de Erasmusweg.

Lees meer: Nieuwe Haagse fietsbrug geopend

Wist je dat?

Op maandag 23 september van 17.00 uur - 22.00 uur organiseren wij voor jongeren uit de wijk Wateringseveld in Wijkcentrum Panamaplein een FIFA toernooi met leuke prijzen, tijdens dit toernooi werken wij (Mooi Welzijn) nauw samen met Indigo preventie om jongeren voor te lichten en in gesprek te gaan over het thema slagroompatronen, drugs en alcoholgebruik.

Lees meer: Wist je dat?

Buurtinterventieteam (BIT)

Het doel van buurtpreventie is het creëren en in stand houden van een veilige en leefbare buurt en met name de sociale veiligheid te verhogen. Veel mensen denken dat het hang- en sluitwerk met een keurmerk veilig wonen van 20 jaar geleden nog veilig is, de boeven zijn bijgeschoold, zorg dat jouw hang- en sluitwerk voldoet aan de veiligheidseisen van nu. Inlichtingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer: Buurtinterventieteam (BIT)