Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte over 2017?

wzh logoIn het Ontmoetingscentrum in WZH Hoge Veld staat een HUBA-vrijwilliger vanaf woensdag 7 maart iedere woensdagochtend tussen 10.00 en 12.45 uur klaar om u te helpen.

 

PERSBERICHT                                                                                 donderdag 22 februari 2018

 

Hulp bij belastingaangifte op locatie WZH Hoge Veld

 2017 belasting

Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte over 2017? In het Ontmoetingscentrum in WZH Hoge Veld staat een HUBA-vrijwilliger vanaf woensdag 7 maart iedere woensdagochtend tussen 10.00 en 12.45 uur klaar om u te helpen.

Machtigingscode
Voor hulp bij het invullen van uw belastingaangifte over 2017 heeft een machtigingscode 2017 nodig. Deze kunt u aanvragen via telefoonnummer 088 123 65 55.Wanneer u aangifte doet met uw partner, dan heeft u allebei een machtigingscode nodig. Binnen vijf dagen krijgt u deze thuis gestuurd in een blanco enveloppe. Voor hulp bij het aanvragen van een machtigingscode kunt u op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur terecht bij Marion Verbaan van het Ontmoetingscentrum.

Meer informatie
Onze belastingservice is bedoeld voor ouderen vanaf 65 jaar met een AOW-inkomen en een klein pensioen en een maximaal eigen vermogen van 23.000 euro.

Voor het maken van een afspraak over uw aangifte kunt u terecht bij Marion Verbaan, telnr. 070 756 28 06. Vermeldt u alstublieft duidelijk of u een afspraak voor uzelf of samen met uw partner wil maken. Kosten voor het invullen bedragen 2 euro per persoon.

Wat moet u meenemen
Naar afspraak moet u meenemen: de machtigingscode 2017, de jaaropgave van uw inkomen, een geldig legitimatiebewijs, een kopie van de aangifte van vorig jaar, alle documenten die u van de belastingdienst heeft ontvangen, alle bonnen van gemaakt medische kosten die u niet vergoed kreeg  en overzicht van giften die u deed aan goede doelen.  

WZH Hoge Veld zit op de Laan van Wateringse Veld 222.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliƫnten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.