Vragen aan de Gemeente

vragen-aan-de-gemeenteHeeft u vragen aan de Gemeente over zaken die u niet zo snel kunt vinden op de Website van de Gemeente zoals inrichting of aanpassing van uw buurt of in de wijk, dan adviseren wij u om dit in de eerste instantie zelf aan de Gemeente voor te leggen. 

U kunt dit doen via onderstaande link aan de gemeentelijk Contact Centrum. Zij zorgen dat uw vraag bij de juiste afdeling wordt uitgezet.

Link naar vragen aan de Gemeente.

Wel verzoeken wij u om uw verzoek of idee ook aan ons door te sturen. Waarom ook aan het Bewonersplatform.
Het bewonersplatform heeft eenmaal per jaar de z.g.n. wijkschouw en/of wijkwandeling. Dit is meestal in het 3e kwartaal van het jaar.

Het bewonersplatform gaat dan samen met de Gemeente en de overige partners uit de wijk, zoals Wijkagent, stichting BOOG, stichting MOOI, Woningbouwverenigingen een wijkschouw en of wijkwandeling  maken. Dit om te kijken naar structurele problemen en/of tekortkomingen aan accommodaties in de buurten van het Wateringse Veld.

Let op, voor het Wateringse veld is in het stedelijk plan al bepaald waar de diverse accommodaties worden aangelegd. Desondanks kunnen we dergelijke aangedragen punten van de Wijkbewoners na eigen onderzoek dan meenemen in de wijkschouw en/of wijkwandeling.