Activiteiten Wijknetwerk Wateringse Veld

logo denhaagHierbij het verslag van het wijknet jl. Met daarin ook de aangepaste vergaderdata voor het wijknet 2018 (dit op veler verzoek om te variëren met de woensdag en donderdag).

Lees meer: Activiteiten Wijknetwerk Wateringse Veld

Gebruik ondergrondse containers

ondergrondscontainer

 

 

 

 In Stadsdeel Escamp (waaronder ook Wateringse Veld valt) zijn in de achterliggende periode ondergrondse containers voor restafval geplaatst en in gebruik genomen. U dient uw restafval in één van de ondergrondse containers in uw straat of bij u in de buurt te gooien.

Lees meer: Gebruik ondergrondse containers

Meldingen aan de Gemeente over defecten aan Openbare ruimten

gemeente dhRegelmatig wordt aan het Bewonersplatform gevraagd hoe bewoners meldingen kunnen doen van gebreken aan de openbare ruimte of een gevaarlijke situatie melden. De ‘openbare ruimte’ is een verzamelnaam voor de plekken of installaties die wij allemaal gebruiken.

Lees meer: Meldingen aan de Gemeente over defecten aan Openbare ruimten

Afspraak maken bij de gemeente Den Haag

Voor veel producten kunt u een afspraak maken op een stadsdeelkantoor bij u in de buurt en op een tijdstip dat u uitkomt.

Hoe maakt u een afspraak?

Klik hieronder op het product dat u nodig heeft en maak vervolgens een afspraak. Als u zich op het afgesproken tijdstip aan de informatiebalie meldt, krijgt u een nummer en wordt u met voorrang opgeroepen. 

Lees meer: Afspraak maken bij de gemeente Den Haag

Vragen aan de Gemeente

vragen-aan-de-gemeenteHeeft u vragen aan de Gemeente over zaken die u niet zo snel kunt vinden op de Website van de Gemeente zoals inrichting of aanpassing van uw buurt of in de wijk, dan adviseren wij u om dit in de eerste instantie zelf aan de Gemeente voor te leggen. 

Lees meer: Vragen aan de Gemeente

Kapot straatmeubilair melden

 In Den Haag is veel straatmeubilair. Denk aan lantaarnpalen, afvalbakken en bankjes die op of langs de openbare weg staan. Ziet u schade aan straatmeubilair? Of ziet u dat het vies is of beklad? Meld dit dan bij de gemeente.

Bij de melding heeft de gemeente de volgende informatie van u nodig: omschrijving van het beschadigde straatmeubilair- waar het beschadigde straatmeubilair staat - hoe gevaarlijk de situatie is. Er zin geen kosten aan verbonden.

Lees meer: Kapot straatmeubilair melden