Logo Bewonersplatform Waterings Veld

wateringseveldloopfestijn

Time left:
1
2
1
Dagen
2
2
Uren
4
3
Min
3
6
Sec

we want you 1Ook in 2019 zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met  het evenement. Helaas moeten we benadrukken dat zonder vrijwilligers, het Loopfestijn mogelijk geen doorgang kan hebben. Het gaat tenslotte maar om een paar uur in de ochtend. Personen met een bestelbusje die ons deze dag kunnen helpen zijn ook welkom. En afloop kan er gezellig doorgefeest worden op het Zomerfestijn, die dan daarna plaatsvindt. Dus wil of kan je niet meelopen, kom dan meehelpen om van dit sportieve evenement als andere voorgaande jaren een groot succes te maken.

Wateringse Veld Zomerfestijn
Zoals als elk jaar vindt gelijktijdig met het Loopfestijn het Wateringse Veld Zomerfestijn plaats. Door de koppeling met het jaarlijkse Zomerfestijn is het Loopfestijn een dag vol sportiviteit, maar ook gezelligheid voor jong en oud!


Wij zijn op zoek naar vrijwilligers

Niet meelopen, maar wel meehelpen? Dat kan! 

Het Loopfestijn en Zomerfestijn kunnen niet plaatsvinden zonder vrijwilligers. Ook in 2018 zijn we weer op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen op de dag zelf, maar ook op de weg er naar toe om het Loopfestijn maar ook het Zomerfestijn zo succesvol mogelijk te maken. Bent u zo'n organisatietalent en bewoner van het Wateringse Veld en u bruist van ideeën. Voor het Zomerfestijn zijn we speciaal op zoek naar deze creative en talentvolle vrijwilligers die voor deze dag activiteiten kunnen organiseren en hun eigen activiteiten willen begeleiden. Onze vrijwilligers eventueel aangevuld met professionals ondersteunen u graag bij het uitwerken van uw plannen. Daarnaast de oproep, dat personen met een bestelbusje die ons deze dag kunnen en willen helpen ook van harte welkom zijn.

De werving van deelnemers is inmiddels van start gegaan. Een overzicht van de diverse werkzaamheden waar we vrijwilligers voor zoeken, vind je hieronder. 

Voor het Loopfestijn gaat om een paar uur in de ochtend. Heb je interesse?. Meld je dan hier aan. 
Ook leuk om je eigen waterpost te bemannen, je kunt je dan voor een post opgeven met vrienden of familie. Bijvoorbeeld een post direct bij je in de buurt, waar je woont. Deze post kan je dan opvrolijken met muziek, vlaggen, slingers en wat je zelf leuk vindt.
 

- Opbouwwerkzaamheden start/finish:
- Verkeerregelaars (Parcoursposten-straatafsluiting)
- Parcourscoördinatoren
- Waterposten langs de route:
- Uitgifte startnummer en voor de na-inschrijvingen

-Uitdelen medailles en flesjes water na de finish:
-Deelnemer begeleiders bij de start
-Deelnemer begeleider op de fiets
-Helpen opbouwen Zomerfestijn
-Diverse activiteiten helpen organiseren én begeleiden voor het Zomerfestijn
- Fotografen

Wordt vrijwilliger op het loopfestijn