Logo Bewonersplatform Waterings Veld

loopfestijn

Time passed:
1
8
6
Dagen
0
1
Uren
4
5
Min
4
0
Sec

Net als voorgaande jaren schrijven wij naast de bewoners uit het Wateringse Veld en omgeving, ook atletiekverenigingen aan betreffende deelname aan het Wateringse Veld Loopfestijn. Daarnaast sturen wij persberichten en plaatsen advertenties in regionale en landelijke dagbladen om zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan dit Loopfestijn. Bezoek ook onze Facebookpagina met diverse video's en foto-opname's gemaakt door derden. 

Ook laten wij een bericht plaatsen op de website www.hardloopkalender.nl. Hiermee hebben we vorig jaar zelfs lopers uit Limburg, Zeeland en Utrecht getrokken.  
Vorig jaar waren er meer dan 1000 geregistreerde deelnemers aan het Wateringse Veld Loopfestijn. De jongste was 2 jaar en de oudste 70 jaar. Het Wateringse Veld Loopfestijn is dus een leuk evenement voor jong en oud. Alle deelnemers krijgen een aandenken voor hun deelname aan het Wateringse Veld Loopfestijn.

Informatie voor bewoners:
Op zondag 10 juni 2018 zullen er een aantal verkeersmaatregelen moeten worden getroffen om het Loopfestijn veilig te laten verlopen. In de speciale bewonersbrief die u hier kunt vinden kunt u precies lezen welke maatregelen dat zijn. klik hier voor de Bewonersbrief.