Logo Bewonersplatform Waterings Veld

loopfestijn

Time passed:
1
8
6
Dagen
0
1
Uren
4
5
Min
5
0
Sec

Na-inschrijven voor het Wateringse Veld Loopfestijn kan alleen nog maar op de 10e juni zelf in de  Sporthal Hoge Veld (Panamaplein 30). Kom op tijd het kan druk zijn.

Kosten inschrijving bij na-inschrijving
afstandenprijzen
Door deel te nemen aan het het Wateringse Veld Loopfestijn accepteert u de Algemene Voorwaarden. 

Startnummer:
Voor de deelnemers die zich al ingeschreven en betaald hebben, ontvangt u voor de 9e juni uw startnummer via de door u opgegeven E-Mailadres. Mocht u deze nog niet ontvangen hebben op de 9e, stuur dan een PM via Facebook of stuur een E-mail naar communicatie @ wateringseveld.info. Evaring van voorgaande jaren leert dat de E-Mail met uw startnummer soms in de Spam-map terecht is gekomen. Dus het verzoek om eerst hierin te kijken.

Afhalen startnummers:
Startnummers kunnen op 10 juni worden afgehaald bij Sporthal Hoge Veld (link naar de Panamaplein 30). Dit kan vanaf 09.00 uur tot maximaal een half uur vóór het begin van het betreffende onderdeel. Vergeet niet uw inschrijvingsbevestiging mee te brengen! 

Zorg a.u.b. dat u op tijd komt. Het kan druk zijn, want andere belangstellenden kunnen zich ook nog (na)inschrijven tegen contante betaling.
(*) Ook bij (na)inschrijving geldt, aanmelden vanaf 09.00 uur tot maximaal een half uur voor het begin van het betreffende onderdeel. Betaling (na)inschrijving met gepast geld betalen er is geen wisselgeld aanwezig en u kunt niet pinnen.

Kostbaarheden.
Hologes, autosleutels smartphones kunt u niet in bewaring geven bij de registratiedesk. of bij de organisatie. U zult hiervoor zef een oplossing moeten vinden. 

Massages
Tijdens het Wateringse Veld Loopfestijn is Fysiotherapie Wateringse Veld weer aanwezig om massages te verzorgen. U kunt zich tussen 11 en 14 uur door ons laten masseren. Er zijn twee ervaren masseurs aanwezig, welke iedere 15 minuten te reserveren zijn. Daarnaast is er een fysiotherapeute aanwezig Daphne Stuiver, waar u alle medische vragen aan kan stellen.
We vragen voor de massages een vrijwillige bijdrage van minimaal €5. De opbrengst hiervan zal Fysiotherapie Wateringse Veld verdubbelen en schenken aan het goede doel van het Wateringse Veld Loopfestijn. Zoals elk jaar is dat het Inloophuis Haaglanden; “voor wie geraakt is door kanker”.  We staan op het veld van het Vlietpark vlakbij de start en finish.
Wilt u nu al een plek reserveren bij de masseurs, neem contact op met Fysiotherapie Wateringse Veld; info@fcwv.nl en tel : 070-3099860 (graag tussen 8-13 uur)  Graag tot zondag 10 juni!

Openbaar vervoer
Sporthal Hogeveld is onder andere bereikbaar met tram 16 (halte Hoge Veld) en bus 37 (halte laan van Wateringse Veld) op 2 minuten loopafstand.

Kleedruimte
In sporthal Hoge Veld staan vanaf 09.00 uur tot uiterlijk 14.15 uur kleedkamers met douche gelegenheid gratis ter beschikking van de deelnemers. Hier is geen toezicht en het achterlaten van spullen is dan ook voor eigen risico.

Locatie start en finish.
Santiagosingel, nabij Vlietpark. Dit is 5 minuten lopen vanuit de Sporthal [link voor de looproute]
Hieronder de vooralsnog geplande starttijden voor het LoopFestijn 2018.
- 10.00u Warming Up
- 10.15u Start 500m
- 10.45u Start 2,5km + Wandel 2,5km
- 12.15u Start 5km
- 12.25u Start 10 km

Toiletten
In Sporthal Hoge Veld zijn voldoende toiletten aanwezig. In het Vlietpark, nabij start- en finish locatie staan voor de deelnemers gratis te gebruiken mobiele toiletten opgesteld.

Tijdregistratie d.m.v. chip op het startnummer
Ook dit jaar maakt de het Loopfestijn op alle afstanden weer gebruik van digitale tijdregistratie. De exacte tijd wordt voor iedere loper geregistreerd door middel van een op het startnummer aangebrachte chip. De uitslagen zijn via deze website terug te vinden.
Het startnummer moeten zichtbaar aan de voorkant op uw shirt worden bevestigd met de bijgeleverde veiligheidsspelden. De tijdregistratiechip mag niet van het startnummer worden verwijderd.

Warming up
De gezamenlijke warming-up voor de 500 meter vindt zoals gebruikelijk plaats voor het podium.

Waterposten
Vergeet bij mooi weer niet voldoende te drinken mee te nemen en je eventueel in te smeren. Er zijn waterposten langs het parcours. Voor alle deelnemers is er een flesje water bij de finish.

Prijsuitreikingen
De prijsuitreikingen van de 500m en 2,5 km vindt plaats direct na de finish. Bij de overige hardloopafstanden is dit om 13.15 uur op het podium van het Zomerfestijn in het Vlietpark. De deelnemers van de 2,5km wandelafstand (zonder tijdregistratie ) ontvangen net als alle andere deelnemers na de finish een herinneringsmedaille.

Bij de 500m krijgen de eerste drie jongens en eerste drie meisjes een beker.
Bij de 2,5km worden er per categorie 3 prijzen verdeeld.

2,5 km tot 9 jaar jongens / 2,5 km tot 9 jaar meisjes   :  nummers: 1,2,3
2,5 km 10-13 jaar jongens / 2,5 km 10-13 jaar meisjes:  nummers: 1,2,3  

Bij de 5km en 10km krijgen de eerste 3 mannen en eerste 3 vrouwen een prijs.
Hieronder nogmaals de prijzen overzichtstabel.
afstandenjongeren

Eigen risico
Deelname aan het hardloopevenement is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade gedurende de loop. De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of in tijdstip verschoven zou moeten worden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of diefstal van uw eigendommen en/of voor blessures.

Lees ook de Algemene voorwaarden.