Logo Bewonersplatform Waterings Veld

loopfestijn

Time passed:
1
8
6
Dagen
0
1
Uren
4
5
Min
4
3
Sec

Tijdens het online inschrijven krijgt u de kans om een eenmalige donatie te verrichten voor het goede doel namelijk, het Inloophuis Haaglanden in het Wateringse Veld. Het keuze vakje staat onder de registratie van de deelnemer. Wilt u niet doneren aan het Inloophuis Haaglanden, dan haalt u het vinkje weg en gaat verder met met registratie.

Het Inloophuis Haaglanden is een ontmoetingsplek voor kankerpatiënten en hun familie. De gasten kunnen hier een luisterend oor vinden of contact leggen met lotgenoten, maar ook activiteiten en bijeenkomsten bijwonen, zoals yoga, creatieve workshops en cursussen.

Het is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor jongeren tussen de 5 tot 25 jaar en jong volwassenen tussen de 25 tot 40 jaar. Het Inloophuis is óók bedoeld voor partners, ouders en kinderen van mensen met kanker. Hier krijgen zij de gelegenheid weer even op adem te komen en ‘bij te tanken’. Inloophuis Haaglanden wil haar gasten helpen de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te handhaven of verbeteren door een informele plek te bieden waar iedereen zich welkom voelt.

Ook dit jaar doneert de organisatie een gedeelte van de inschrijfgelden van het Wateringse Veld Loopfestijn weer naar dit goede doel.

Inloophuis Haaglanden