Logo Bewonersplatform Waterings Veld

loopfestijn

Time passed:
1
8
6
Dagen
0
2
Uren
0
6
Min
3
2
Sec

Informatie over het Wateringse Veld Loopfestijn; een hardloopevenement dat plaats vindt op zondag 10 juni 2018. Het is een verbindend hardloopevenement dwars door de woonwijk. Het is een sportief evenement vóór en door bewoners van Wateringse Veld en het omliggende stadsdeel Escamp. We sluiten aan bij het jaarlijkse Zomerfestijn. Al deze activiteiten vinden plaats is het Vlietpark, langs de Santiagosingel.

Verkeersmaatregelen
Om het geheel - zowel voor de deelnemers, het verkeer alsmede het publiek - veilig en ordelijk te laten verlopen, zullen er een aantal verkeersmaatregelen worden genomen. In diverse gebieden langs het parcours zal een aantal straten en wegen zo kort mogelijk worden afgesloten. In overleg met Gemeente Den Haag en Politie Haaglanden zal er worden gestreefd deze afsluitingen zo efficiënt en doeltreffend mogelijk in te stellen. Lees ook de informatiebrief voor de bewoners.

Iedereen kan meedoen aan dit fantastische evenement!
Op zondag 10 juni wordt in Sporthal Hoge Veld aan Panamaplein 30 een mogelijkheid geboden tot na-inschrijving voor alle looponderdelen. De activiteiten met live muziek in het Vlietpark van het Zomerfestijn zijn vrij toegankelijk voor publiek. Doe mee, kom kijken en… luisteren!

Wij hopen u te mogen verwelkomen!
Wil of kan je niet meelopen, kom dan meehelpen om van dit sportieve evenement een groot succes te maken!
Ook bij de straatafsluiting in jou omgeving kunnen we hulp gebruiken. Meld je hiervoor direct aan en je krijgt hiervoor instructie, een kleine attentie een veiligheidhesje ter beschikking.                                                                        

Ook leuk!    Hetopvrolijkenvanjeeigenstraat met muziek, aanmoedigingenvlaggen.