Logo Bewonersplatform Waterings Veld

loopfestijn

Time passed:
1
8
6
Dagen
0
1
Uren
5
9
Min
2
6
Sec

Let op: Na-inschrijven en afhalen gereserveerde startnummers. 
Gereserveerde startnummers kunnen op 10e juni worden afgehaald bij Sporthal Hoge Veld - Panamaplein 30 2548 HJ 1e etage. Dit kan vanaf 09.00 uur tot maximaal een half uur voor het begin van het betreffende onderdeel. Vergeet niet uw inschrijvingsbevestiging mee te brengen! Zorg a.u.b. dat u op tijd komt. Het kan druk zijn, want andere belangstellenden kunnen zich ook nog (na)inschrijven. Start en Finish op de Santiagosingel.

Locatie start en finish.
Santiagosingel, nabij Vlietpark. Dit is 5 minuten lopen vanuit de Sporthal [link voor de looproute]
Hieronder de starttijden voor het Loop Festijn 2018.

Coördinatiepunt Loopfestijn: Panamaplein 34 vlak bij de sporthal.

10.00u Warming Up
10.15u Start 500m
10.45u Start 2,5km + Wandel 2,5km
12.15u Start 5km
12.25u Start 10 km

Hieronder de stand 08-06-2017 om 15:00 online inschrijvingen. Op naar de 1000 lopers op de 10e. juni
tabel
Tijdregistratie d.m.v. chip op het startnummer.
Ook dit jaar maakt de het Loopfestijn op alle afstanden weer gebruik van digitale tijdregistratie. De exacte tijd wordt voor iedere loper geregistreerd door middel van een op het startnummer aangebrachte chip. De uitslagen zijn via een link op deze website terug te vinden.

Het startnummer moet zichtbaar aan de voorkant op uw shirt worden bevestigd met de bijgeleverde veiligheidsspelden.
LET OP, Bevestiging is dus anders dan vorig jaar, toen was het met een flapje!!
- Voorzijde, niet vouwen, niet bedekken.
- Startnummer zichtbaar op de borst dragen, bevestigd met 4 spelden.
- Startnummer niet bedekken met jas, Banden, drinkfles apparatuur etc.
- De tijdregistratiechip mag niet van het startnummer worden verwijderd.
- De chip niet verwijderen, buigen, knippen vouwen of bewerken.
Indien anders bevestigd of gevouwen loopt u het risico van geen tijdwaarneming!

Startnummers

Warming up.
De gezamenlijke warming-up voor de 500 meter loop vindt zoals gebruikelijk plaats voor het podium. 
De warming up voor 500m begint om 10.00 uur. Het startschot voor deze loop klinkt om 10:15 uur. Om 10:45 uur start de 2,5km . Om 12:15 uur is de start van de 5km en de 10km start om 12:25 uur. Voor route informatie zie afstanden en route.

Massages
Tijdens het Wateringse Veld Loopfestijn is Fysiotherapie Wateringse Veld weer aanwezig om massages te verzorgen. U kunt zich tussen 11 en 14 uur door ons laten masseren. Er zijn twee ervaren masseurs aanwezig, welke iedere 15 minuten te reserveren zijn. Daarnaast is er een fysiotherapeute aanwezig Daphne Stuiver, waar u alle medische vragen aan kan stellen.

We vragen voor de massages een vrijwillige bijdrage van minimaal €5. De opbrengst hiervan zal Fysiotherapie Wateringse Veld verdubbelen en schenken aan het goede doel van het Wateringse Veld Loopfestijn. Zoals elk jaar is dat het Inloophuis Haaglanden; “voor wie geraakt is door kanker”. We staan op het veld van het Vlietpark vlakbij de start en finish.

Wilt u nu al een plek reserveren bij de masseurs, neem contact op met Fysiotherapie Wateringse Veld; info@fcwv.nl en tel : 070-3099860 (graag tussen 8-13 uur) Graag tot zondag 10 juni!

Kleedruimte
In sporthal Hoge Veld staan vanaf 09.15 uur tot uiterlijk 14.30 uur kleedkamers met douche gelegenheid ter beschikking van de deelnemers. Hier is geen toezicht en het achterlaten van spullen is dan ook voor eigen risico.

Toiletten.
In Sporthal Hoge Veld zijn voldoende toiletten aanwezig. In het Vlietpark, nabij start- en finish locatie, staan voor de deelnemers gratis te gebruiken mobiele toiletten opgesteld.

Eigen risico.
Deelname aan het hardloopevenement is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade gedurende de loop. De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of in tijdstip verschoven zou moeten worden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of diefstal van uw eigendommen en/of voor blessures.

Waterposten.
Vergeet bij mooi weer niet voldoende te drinken en je eventueel in te smeren. Er staan waterposten langs het parcours.
Voor alle deelnemers is er een flesje water bij de finish.

Openbaar vervoer.
Sporthal Hogeveld is onder andere bereikbaar met tram 16 (halte Hoge Veld) en bus 37 (halte laan van Wateringse Veld) op 2 minuten loopafstand.
Kijk op OV http://9292.nl/

Prijsuitreikingen.
De prijsuitreikingen van de 500 meter EN 2,5Km vinden plaats direct na de finish. De prijsuitreiking van de 5km en 10km zijn om 13.15uur. Alle prijsuitreikingen zijn op het podium van het Zomerfestijn in het Vlietpark. De deelnemers van de 2,5km wandelafstand (zonder tijdregistratie ) ontvangen een herinneringsmedaille.

Bij de 500m krijgen de eerste drie jongens en eerste drie meisjes een beker.
Bij de 2,5km worden er per categorie 3 prijzen verdeeld.
Bij de 5km en 10km krijgen de eerste 3 mannen en eerste 3 vrouwen een prijs.
Hieronder nogmaals de prijzen overzichtstabel.

afstanden jongeren