Logo Bewonersplatform Waterings Veld

loopfestijn

Time left:
4
8
Dagen
0
5
Uren
3
2
Min
1
5
Sec

Wateringse Veld LoopfestijnRen mee met het Wateringse Veld Loopfestijn en ga sportief de zomer van 2018 in.
In de Haagse wijk Wateringse Veld, onderdeel van het stadsdeel Escamp, vindt op zondag 10 juni 2018 alweer de 8e editie van het hardloopevenement het Wateringse Veld Loopfestijn plaats. Dit is dan voor de vierde keer dat het Bewonersplatform Wateringse Veld het hardloopevenement zelf organiseert. Met de 500 meter, de 2,5 - 5 - 10 km. Nieuw dit jaar, op veler verzoek dat je nu ook kan inschrijven voor de 2,5km wandelen.

Promo video van opnames, Loopfestijn  

500 meter en 2,5 km loop voor de jeugd.
Ook dit jaar opnieuw met een 500 meter loop, gevolgd door een 2,5 km loop. Deelnemers aan de 2,5 km hardlopen ontvangen naast een startnummer ook een tijdsregistratiechip, zodat ze na afloop kunnen zien welke tijd ze hebben neergezet. Bij de 2,5 km wordt rekening gehouden met de leeftijd en ingedeeld naar de leeftijdgroepen.
 
Het komende Loopfestijn wordt weer samengewerkt met sportorganisatiebueau Double Sports een zeer ervaren organisator van sportieve evenementen.

Wateringse Veld Zomerfestijn
Zoals als elk jaar vindt gelijktijdig het Wateringse Veld Zomerfestijn plaats. Door de koppeling met het jaarlijkse Zomerfestijn is het Loopfestijn een dag vol sportiviteit, maar ook gezelligheid voor jong en oud!

Wordt vrijwilliger op het loopfestijn