Logo Bewonersplatform Waterings Veld

wateringseveldloopfestijn

Time left:
1
2
1
Dagen
2
2
Uren
4
1
Min
2
7
Sec

Beknopte evaluatie Loopfestijn 10 juni 2018

Gelet op de reacties van de 877 deelnemers van het 8e Wateringse Veld Loopfestijn gehouden op 10 juni jl. werd het loopevenement als zeer geslaagd ervaren en voor herhaling vatbaar. Met de 10 km — 5 km — 2,5 km - 500 meter werd hardlopend gestreden voor prijzen. De 2,5 km wandelaars hadden het erg naar hun zin tijdens de relaxte tocht. Uiteraard konden de Ooievaarspashouders met korting deelnemen, echter is hier weinig gebruik van gemaakt.

Lees meer

Nieuws en Media

Net als voorgaande jaren schrijven wij naast de bewoners uit het Wateringse Veld en omgeving, ook atletiekverenigingen aan betreffende deelname aan het Wateringse Veld Loopfestijn. Daarnaast sturen wij persberichten en plaatsen advertenties in regionale en landelijke dagbladen om zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan dit Loopfestijn. Bezoek ook onze Facebookpagina met diverse video's en foto-opname's gemaakt door derden. 

Lees meer

Sponsors

Het Wateringse Veld Loopfestijn wordt geheel gerund door vrijwilligers, lees: bewoners uit de wijk Wateringse Veld. Het doel is activiteiten te organiseren voor en door bewoners. Het Wateringse Veld Loopfestijn wordt voor het grootste deel gesubsidieerd door de Gemeente Den Haag. Maar daarnaast ontvangt de organisatie van het Wateringse Veld Loopfestijn donaties, diensten en promotiemateriaal van bedrijven, organisaties en partners uit de wijk Wateringse Veld.

Lees meer

Niet meelopen maar wel meehelpen?

we want you 1Ook in 2019 zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met  het evenement. Helaas moeten we benadrukken dat zonder vrijwilligers, het Loopfestijn mogelijk geen doorgang kan hebben. Het gaat tenslotte maar om een paar uur in de ochtend. Personen met een bestelbusje die ons deze dag kunnen helpen zijn ook welkom. En afloop kan er gezellig doorgefeest worden op het Zomerfestijn, die dan daarna plaatsvindt. Dus wil of kan je niet meelopen, kom dan meehelpen om van dit sportieve evenement als andere voorgaande jaren een groot succes te maken.

Lees meer

Privacy- en cookiestatement Wateringse Veld Loopfestijn

Privacy- en cookie statement Bewonersplatform Wateringse Veld, organisator van het Wateringse Veld Loopfestijn

Het Bewonersplatform Wateringse Veld is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop het Bewonersplatform Wateringse Veld persoonsgegevens verwerkt van bezoekers van onze website's.

Lees meer

Archief film

In de afgelopen jaren is het Wateringse Veld Loopfestijn via promotievideo's aangekondigd. Op deze pagina vindt u een video's uit ons archief. We hopen dat dit filmpje u motiveert om dit jaar weer mee te doen.

Lees meer