Logo Bewonersplatform Waterings Veld

loopfestijn

Time left:
1
5
Dagen
1
0
Uren
2
4
Min
2
0
Sec

Inschrijven 2018

Inschrijven voor het Wateringse Veld Loopfestijn kan nu al. Lees vlug de volgende informatie over afstanden en kosten. De voorinschrijving en betaling zullen net als andere jaren online plaatsvinden. Ook dit jaar, op veler verzoek dat je kan inschrijven voor de 2,5km wandelen, dus let op bij het inschrijven voor de 2,5km goed op wat je keuze is. 

 button inschrijven voor het wateringse veld loopfestijn
  Door u in te schrijven voor het Wateringse Veld Loopfestijn accepteert u de Algemene Voorwaarden. 

Lees meer

Informatie

Wateringse Veld LoopfestijnRen mee met het Wateringse Veld Loopfestijn en ga sportief de zomer van 2018 in.
In de Haagse wijk Wateringse Veld, onderdeel van het stadsdeel Escamp, vindt op zondag 10 juni 2018 alweer de 8e editie van het hardloopevenement het Wateringse Veld Loopfestijn plaats. Dit is dan voor de vijfde keer dat het Bewonersplatform Wateringse Veld het hardloopevenement zelf organiseert. Met de 500 meter, de 2,5 - 5 - 10 km. Opnieuw dit jaar, op veler verzoek dat je nu ook kan inschrijven voor de 2,5km wandelen.

Lees meer

Afstanden en Route

Net als voorgaande jaren zijn de 5 km en 10 km Wateringse Veld Loopfestijn een volledig verhard, veilig en verkeersvrij parcours ingericht. Het parcours is voorzien van parcoursposten & parcourscoördinatoren. 

Lees meer

Nieuws en Media

Net als voorgaande jaren schrijven wij naast de bewoners uit het Wateringse Veld en omgeving, ook atletiekverenigingen aan betreffende deelname aan het Wateringse Veld Loopfestijn. Daarnaast sturen wij persberichten en plaatsen advertenties in regionale en landelijke dagbladen om zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan dit Loopfestijn. Bezoek ook onze Facebookpagina met diverse video's en foto-opname's gemaakt door derden. 

Lees meer

Sponsors

Het Wateringse Veld Loopfestijn wordt geheel gerund door vrijwilligers, lees: bewoners uit de wijk Wateringse Veld. Het doel is activiteiten te organiseren voor en door bewoners. Het Wateringse Veld Loopfestijn wordt voor het grootste deel gesubsidieerd door de Gemeente Den Haag. Maar daarnaast ontvangt de organisatie van het Wateringse Veld Loopfestijn donaties, diensten en promotiemateriaal van bedrijven, organisaties en partners uit de wijk Wateringse Veld.

Lees meer

Het goede doel

Tijdens het online inschrijven krijgt u de kans om een eenmalige donatie te verrichten voor het goede doel namelijk, het Inloophuis Haaglanden in het Wateringse Veld. Het keuze vakje staat onder de registratie van de deelnemer. Wilt u niet doneren aan het Inloophuis Haaglanden, dan haalt u het vinkje weg en gaat verder met met registratie.

Lees meer

Niet meelopen maar wel meehelpen?

we want you 1Ook in 2018 zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met  het evenement. Helaas moeten we benadrukken dat zonder vrijwilligers, het Loopfestijn mogelijk geen doorgang kan hebben. Het gaat tenslotte maar om een paar uur in de ochtend. Personen met een bestelbusje die ons deze dag kunnen helpen zijn ook welkom. En afloop kan er gezellig doorgefeest worden op het Zomerfestijn, die dan daarna plaatsvindt. Dus wil of kan je niet meelopen, kom dan meehelpen om van dit sportieve evenement als andere voorgaande jaren een groot succes te maken.

Lees meer

Bewonersinformatie

Informatie over het Wateringse Veld Loopfestijn; een hardloopevenement dat plaats vindt op zondag 10 juni 2018. Het is een verbindend hardloopevenement dwars door de woonwijk. Het is een sportief evenement vóór en door bewoners van Wateringse Veld en het omliggende stadsdeel Escamp. We sluiten aan bij het jaarlijkse Zomerfestijn. Al deze activiteiten vinden plaats is het Vlietpark, langs de Santiagosingel.

Lees meer

Privacy- en cookiestatement Wateringse Veld Loopfestijn

Privacy- en cookie statement Bewonersplatform Wateringse Veld, organisator van het Wateringse Veld Loopfestijn

Het Bewonersplatform Wateringse Veld is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop het Bewonersplatform Wateringse Veld persoonsgegevens verwerkt van bezoekers van onze website's.

Lees meer

Archief film

In de afgelopen jaren is het Wateringse Veld Loopfestijn via promotievideo's aangekondigd. Op deze pagina vindt u een video's uit ons archief. We hopen dat dit filmpje u motiveert om dit jaar weer mee te doen.

Lees meer