Uitnodiging bewonersavond

bewonersavond 12 11 2018 l

Bewoners informatieavond Wateringse Veld 12 november

Het Bewonersplatform Wateringse Veld houdt weer een informatie avond met o.a. de volgende actuele onderwerpen. Vertegenwoordigers vanuit de gemeente Den Haag zullen u op de hoogte brengen van de komende herinrichting Parijsplein, ontsluiting nieuwe wijken en de verkeersonderzoeken, Plastic, blik en drinkpakken inzamelen. Hebt u vragen over speelruimten op  b.v. nieuwbouw locaties, stel deze dan.

De wijkagent is aanwezig wanneer u behoefte hebt in een gesprek.

De bewoners kunnen kennismaken met de Wijkrechter. De Rechtbank Den Haag doet samen met de gemeente een proef met de inzet van een wijkrechter in stadsdeel Escamp.

Het bestuur van het bewonersplatform is aanwezig om u te woord te staan wanneer u wijkvragen of ideeën hebt voor de wijk(-bewoners). Om nieuwe en bestaande ideeën en wijkactiviteiten te kunnen ontplooien heeft het Bewonersplatform Wateringse Veld hulp nodig. Op deze avond kan de vrijwilligerscoördinator u ideeën geven hoe, óók u met weinig tijd u zich kunt inzetten voor de wijk en haar bewoners.

Kom ook op maandag 12 november, Inloop vanaf 19.30 uur ( begin programma 20.00 uur) Locatie: Basisschool de Fontein, Laan van Wateringse Veld 462 Den Haag

Hebt u vragen en/of ideeën, deze kunt u mailen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Website:   www.wateringseveld.info   ....  Voor de laatste informatie en updates

Facebook:   BPWateringseVeld           .... Like onze pagina en deel onze berichten

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bewonersavond 12 11 2018