Open Podium - PARADIJSELIJKE STRAND EDITIE

dakota open podium

Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/ zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op het Open Podium! Laat zien wat je kunt en meld je HIER of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Open Podium - PARADIJSELIJKE STRAND EDITIE

Privacy- en cookie statement Bewonersplatform Wateringse Veld

Privacystatement
Het Bewonersplatform Wateringse Veld is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop het Bewonersplatform Wateringse Veld persoonsgegevens verwerkt van de bezoekers van onze website.

Lees meer: Privacy- en cookie statement Bewonersplatform Wateringse Veld

Gratis Kinderworkshop

Duurzaamheid11Gratis Kinderworkshop!
Woendag 11 juli van 14.00 uur - 17.00 uur op de Jeugdafdeling van de Centrale Bibliotheek Den Haag (Spui 68)

Lees meer: Gratis Kinderworkshop

Nieuwsbrief #8

Badmintonclub LogoDen Haag

In deze nieuwsbrief vind je informatie over toernooien, activiteiten, een review over BC DKC schrijven, de uitslag van de Vriendenloterij en meer! Lees snel verder.

Lees meer: Nieuwsbrief #8

OPROEP: Doe mee aan onze buurtfilm!

film over escamp

We zijn benieuwd naar het leven in Escamp! Zo benieuwd dat we daar een film over willen maken. Wil jij je leven laten zien én wat je bezighoudt? Aarzel dan niet langer en speel mee in onze film!

Lees meer: OPROEP: Doe mee aan onze buurtfilm!

Attentie Buurtpreventie

Bit

Vrijwilligers gevraagd

vrijwilligersNiet alleen voor het Loopfestijn of Zomerfestijn zoeken we natuurlijk vrijwilligers. Net als u willen wij graag dat iedereen in uw wijk meedoet, talenten ontwikkelt en betrokken is bij de samenleving. Dat vergroot de leefbaarheid en versterkt de sociale samenhang. 

Lees meer: Vrijwilligers gevraagd