Vacature's van het Servicepunt XL Lage Veld

logovacatue
De nieuwste vacature's van het Wijkcentrum Lage Veld - Servicepunt XL en kunt u hier vinden. Vrijwilliger zijn is leuk! Naast dat het natuurlijk heel dankbaar werk is, levert het ook veel op. Het is leerzaam en je komt in contact met nieuwe mensen. Er is een breed aanbod aan vrijwilligerswerk. Je kunt zelf kiezen wat je leuk vindt en hoeveel tijd je er aan wilt besteden. Meer informatie? Kom eens langs en we gaan samen op zoek! 

Fonds 1818 steunt ‘Temperament in Escamp’ met € 80.000,–

 ‘Temperament in Escamp’ staat voor een groots Community Arts project in Escamp. Theater Dakota, Scholengroep Den Haag Zuid- West en Dario Fo, ondernemers in de kunst uit Poeldijk zijn de initiatiefnemers van ‘Temperament in Escamp’ en zullen het project samen met bewoners en allerlei organisaties in Escamp, op poten gaan zetten. Fonds 1818 ondersteunt het project met een enorme donatie van € 80.000,– en daar is de organisatie zeer verheugd over.

Lees meer: Fonds 1818 steunt ‘Temperament in Escamp’ met € 80.000,–

Den Haag heeft de smaak van vrijwilligerswerk stevig te pakken

PEP_Den_Haag_DoetSinds de lancering van het nieuwe Haagse vrijwilligersplatform DenHaagDoet.nl hebben zich 1173 vrijwilligers aangemeld. Dat komt neer op zo’n 100 mensen per week! Heeft uw organisatie al een vrijwilligersvacature geplaatst? Den Haag, sterk in vrijwilligerswerk. Het gaat goed met vrijwilligerswerk in Den Haag. Het meest recente cijfer: 27% van de Hagenaars verricht vrijwilligerswerk (Stadsenquête, eind 2013).
Wie bij deze grote groep bekend wil worden, plaatst een mooie vacature op DenHaagDoet.nl. 

Lees meer: Den Haag heeft de smaak van vrijwilligerswerk stevig te pakken

TV West Programma-nieuwsbrief

We zijn inmiddels alweer even op weg in het nieuwe jaar 2014. Bij Omroep West betekent het nieuwe jaar ook de start van een nieuwe programmering.( zie de nieuwsbrief)

Vanaf 2012 heeft Omroep West te maken met forse bezuinigingen.Maar ook in 2014 zal Omroep West met Radio West, TV West, omroepwest.nl en de app nog steeds de belangrijkste nieuwsbron van de regio blijven. De nieuwspagina’s op onze website worden elke maand ruim 3 miljoen maal bekeken en dat bereik blijft groeien.

Op zoek naar een extra invulling van je tijd?

Mistery shopper Word mystery shopper! Store Support zoekt rondom jouw woonplaats mystery shoppers van 50 jaar en ouder voor verschillende opdrachten. Lijkt het je leuk je steentje bij te dragen aan het verbeteren van de service en klantgerichtheid in Nederland? Schrijf je dan nú in als mystery shopper!

Lees meer: Op zoek naar een extra invulling van je tijd?

Fonds voor klein evenement opgehoogd tot€ 250.000

Kleine evenementen

Door de vele aanvragen voor het Promotiefonds voor kleine evenementen in 2013, heeft de gemeente Den Haag het fonds voor 2014 opgehoogd naar € 250.000. Organiseert u ook een klein evenement? En wilt u ook een bijdrage aanvragen? Lees dan waar u aan moet voldoen in Promotiefonds kleine evenementen en hoe u een bijdrage kunt aanvragen voor uw evenement.

Tentoonstelling Het geheugenpaleis - met je hoofd in de archieven

In de tentoonstelling Het geheugenpaleis - met je hoofd in de archieven, neemt het Nationaal Archief u mee langs verhalen uit meer dan 1000 jaar Nederlandse geschiedenis. Originele documenten, foto's en kaarten vertellen de verhalen die in archieven verborgen liggen.

Lees meer: Tentoonstelling Het geheugenpaleis - met je hoofd in de archieven