Onze nieuwe website: wateringseveld.nl

We lanceren binnenkort onze nieuwe website: www.wateringseveld.nl We zijn nu nog aan het bouwen, maar je bent welkom om een kijkje nemen. Misschien heb je goede ideeën of heb je nog tips voor ons?

Op de nieuwe site zetten we Wateringse Veld, haar inwoners en de maatschappelijke organisaties centraal. Iedereen kan gebruik maken van de faciliteiten die we bieden. We zullen de site de komende tijd rond thema’s gaan uitbouwen.  Denk hierbij aan:

  • Verkeer in Wateringse Veld
  • Wandelen in Wateringse Veld
  • Vissen in Wateringse Veld
  • Veiligheid in Wateringse Veld

Onze wijkagenda zal een overzicht bieden van alle activiteiten die in Wateringse Veld worden georganiseerd. Je kunt de wijkagenda vinden op: www.wateringseveld.nl/wijkagenda.

Organiseer jij activiteiten in Wateringse Veld? Laat het ons weten, dan zetten we die ook in de wijkagenda. 

Lees meer: Onze nieuwe website: wateringseveld.nl

Bewonersavond: Volgende stap in opnieuw inrichten kruispunten Laan van Wateringse Veld

Bewonersavond Bewonersplatform Wateringse Veld, maandag 20 juni

Het verkeer in het Wateringse Veld is al jaren een groot probleem. Regelmatig staat het helemaal vast op de Laan van Wateringse Veld. Het opnieuw inrichten van twee kruispunten moet ervoor zorgen dat het verkeer beter door kan rijden. Vorig jaar heeft de gemeente al een eerste indruk gegeven van de plannen voor de twee kruispunten. Tijdens de bewonersavond van het Bewonersplatform Wateringse Veld op maandag 20 juni laat de gemeente Den Haag de voorlopige ontwerpen voor de twee kruispunten zien. 

Lees meer: Bewonersavond: Volgende stap in opnieuw inrichten kruispunten Laan van Wateringse Veld

Panamaplein groener en klimaat adaptief

De gemeente Den Haag organiseert samen met het projectteam en het Stadsdeel een (openbaar) bijeenkomst op:


Woensdag 6 juli 2022
Van 12.30 uur t/m 14.00
Adres: t.h.v. Panamaplein 34

Lees meer: Panamaplein groener en klimaat adaptief

Banen- en onderwijsmarkt 25 juni 2022

 Ben jij op zoek naar:
• Een leuke (bij)baan, bijvoorbeeld in de horeca of in de zorg? • Een passende opleiding of een leerzame stage? • Interessant vrijwilligerswerk? • Een goed advies over geld, school, gezondheid en solliciteren? Misschien vind je dan gelijk een baan. Want je kunt in gesprek met werkgevers die vacatures hebben. Ook voor mooie bijbanen. Je kunt adviezen krijgen en clinics volgen. Daarin leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf goed kunt presenteren. Op de foto met Nixon Joseph? Kom je naar de Banenmarkt? Grote kans dat je Fun X presentator Nixon Joseph tegenkomt. Misschien interviewt hij jou. Of ga je met hem op de foto. Kom dan naar de Banenmarkt Escamp!

Lees meer: Banen- en onderwijsmarkt 25 juni 2022

Inzamelactie voor kinderfietsen

fietsen 29Den Haag organiseert ook dit jaar weer een inzamelactie voor kinderfietsen. Van 1 mei t/m 4 juni kunnen Hagenaars die een kinderfiets over hebben deze inleveren op verschillende locaties in de stad

Lees meer: Inzamelactie voor kinderfietsen

Reisvaccinaties

ReisvaccinatieDe wereld gaat weer een beetje op en na de pandemie. Voor een goed en degelijk advies en eventueel de inentingen verwijzen wij u naar: www.GGDreisvaccinaties.nl

Lees meer: Reisvaccinaties

Energiecompensatie

energiecompensatie

Voor hulp bij een aanvraag kunnen huishoudens terecht bij de Helpdesk Geldzaken, de ServicepuntenXL en bij de advies- en informatiebalie van SZW, (070) 353 75 00.

Lees meer: Energiecompensatie