Wat wil jij met jouw Ooievaarspas?

hiphop
Heb jij een Ooievaarspas en ben je tussen de 15 en 23 jaar? Denk en praat dan mee via Serious Gaming over wat jij nog meer zou willen doen met jouw pas.

Lees meer: Wat wil jij met jouw Ooievaarspas?

Qi Gong lessen in Wateringse Veld

chi kung 02

Qi Gong lessen, ontspannen en vitaliseren door ademhalingstechnieken in combinatie met bewegen. Vanaf 11 februari tot en met 31 maart om 19:30. Locatie Panamaplein 34, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Servicepunt XL Wateringse Veld is verhuisd

Verhuizen

Beste wijkbewoners, het Mooi welzijn, Servicepunt XL Wateringse Veld is verhuisd wij zijn (op dezelfde tijden) geopend op locatie Panamaplein 34  (Locatie Bewoners Platform). 

Lees meer: Servicepunt XL Wateringse Veld is verhuisd

Energie besparen met de cv

energie 15Een van de manieren om eenvoudig energie te besparen is om de centrale verwarming (cv) ‘waterzijdig in te regelen’. Zie ook www.hvjh.nl.

Bij het waterzijdig inregelen krijgen alle radiatoren speciale kranen, waardoor het warme water beter over het huis wordt verdeeld. De temperatuur van de ketel kan daardoor terug van 90 naar 70 graden.

Lees meer: Energie besparen met de cv

Den Haag voert Ja-Ja sticker in

persbericht
Met ingang van april 2020 krijgen bewoners alleen nog ongeadresseerd reclamedrukwerk in de brievenbus als ze met een ja-ja sticker aangeven dat ze dat willen.

Lees meer: Den Haag voert Ja-Ja sticker in