Buurtinterventieteam (BIT)

Het doel van buurtpreventie is het creëren en in stand houden van een veilige en leefbare buurt en met name de sociale veiligheid te verhogen. Veel mensen denken dat het hang- en sluitwerk met een keurmerk veilig wonen van 20 jaar geleden nog veilig is, de boeven zijn bijgeschoold, zorg dat jouw hang- en sluitwerk voldoet aan de veiligheidseisen van nu. Inlichtingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer: Buurtinterventieteam (BIT)

Werkzaamheden Erasmusweg

Logo Den HaagMaandag 11 maart beginnen de werkzaamheden aan de Erasmusweg. De werkzaamheden duren tot half 2020. De Gemeente Den Haag maakt de Erasmusweg veiliger en zorgt voor betere doorstroming van het verkeer.Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. De omleiding routes zijn op de kaart aangegeven..

Lees meer: Werkzaamheden Erasmusweg

Vakantiepas

Vakantiepas

Chi Kung cursus

chi kung 02

Wegens enorm succes Chi Kung lessen, ontspannen en vitaliseren door ademhalingstechnieken in combinatie met bewegen.Nog slecht enkele plaatsen beschikbaar, vanaf 5 maart elke dinsdagavond van 19:30-20:45 tot en met 23 april voor slechts 40 euro. Locatie Panamaplein 34, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Escamp wordt Haags Sportkwartier

Kaart Sportkwartier 1

Het stadsdeel Escamp is momenteel het slechtst bewegende stadsdeel van Den Haag. Wethouder Richard de Mos (Sport) gaat aan de slag om van dit minst sportieve stadsdeel, dat wel barst van de sportfaciliteiten, het meest sportieve stadsdeel van Den Haag te gaan maken: Hét Haags Sportkwartier.

Lees meer: Escamp wordt Haags Sportkwartier