De CJG-locaties Wateringseveld en Bentelostraat (beide Escamp) zijn wegens een coronabesmetting gesloten

cjgDe sluiting duurt tot 17 augustus.Drie medewerkers van het CJG (Centra voor Jeugd en Gezin) zijn positief getest en zitten thuis in quarantaine. De vestigingen zijn sinds 5 augustus dicht. Gezinnen die contact hebben gehad met de CJG-medewerkers zijn geïnformeerd. De kans op besmetting bij deze contacten wordt gering geacht. Fysieke afspraken worden zoveel mogelijk omgezet naar een telefonisch consult. Afspraken waarbij fysieke handelingen nodig zijn, worden verzet.

Water, water, water

water

De inschrijving voor de 2e editie van de ‘Energie uit de Wijk Challenge’ is geopend

energie 12Tot 1 oktober kunnen bewonersgroepen die in hun straat of wijk aan de slag willen met schone energie daar een plan voor insturen. Voor de uitvoering van kansrijke projecten is in totaal € 500.000 beschikbaar. Op 27 augustus en 10 september is er een ‘initiatieven garage’. Bewonersgroepen kunnen dan feedback op hun plannen krijgen van o.a. experts van binnen en buiten de gemeente. Met dat commentaar kunnen zij hun plannen verbeteren. Zie ook www.duurzamestad.denhaag.nl

 

Alleen samen krijgen we corona onder controle

samen 05

Hou inbrekers buiten de deur

Preventie 1Inbrekers grijpen de versoepelingen van de coronamaatregelen aan om weer volop op pad te gaan. Het aantal woninginbraken in Nederland is weer bijna op het normale niveau van voor de coronacrisis. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van de Nationale Politie. Ook verzekeraars zien het aantal meldingen van inbraken stijgen.

Lees meer: Hou inbrekers buiten de deur

Verkeersveiligheid rond de scholen

Veiligheid Schoolregio L
De werkgroep Verkeer van bewonersplatform Wateringse Veld is hier erg blij mee! Reacties op dit bericht? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Openingstijden zwembaden 31 augustus

zB 11
Kijk voor de tijden en activiteiten per zwembad op denhaag.nl/zwemmen.

Nog geen mondkapjesplicht in Den Haag

Burg.DHIn de Veiligheidsregio Haaglanden bestaat op dit moment geen aanleiding voor een verplichting om niet-medische mondkapjes te dragen. Voorzitter Jan van Van Zanen ziet wel, dat in sommige restaurants en cafés de tafeltjes wat dichter bij elkaar staan dan voorheen. Hij vraagt ondernemers in de regio daarom hun verantwoordelijkheid nemen. “Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat er geen extra maatregelen nodig zijn!”De komende maanden wordt voor regio Haaglanden een nieuwe corona-publiekscampagne ontwikkeld.

Ga de zee niet in

Rode vlagDEN HAAG - De Haagse reddingsbrigade heeft maandag opnieuw de rode vlag gehesen vanwege gevaarlijke stroming in zee. 'Ga de zee niet in', zegt de Haagse reddingsbrigade. De rode vlag wappert langs de gehele Haagse kustlijn.