Onze nieuwe website: wateringseveld.nl

We lanceren binnenkort onze nieuwe website: www.wateringseveld.nl We zijn nu nog aan het bouwen, maar je bent welkom om een kijkje nemen. Misschien heb je goede ideeën of heb je nog tips voor ons?

Op de nieuwe site zetten we Wateringse Veld, haar inwoners en de maatschappelijke organisaties centraal. Iedereen kan gebruik maken van de faciliteiten die we bieden. We zullen de site de komende tijd rond thema’s gaan uitbouwen.  Denk hierbij aan:

  • Verkeer in Wateringse Veld
  • Wandelen in Wateringse Veld
  • Vissen in Wateringse Veld
  • Veiligheid in Wateringse Veld

Onze wijkagenda zal een overzicht bieden van alle activiteiten die in Wateringse Veld worden georganiseerd. Je kunt de wijkagenda vinden op: www.wateringseveld.nl/wijkagenda.

Organiseer jij activiteiten in Wateringse Veld? Laat het ons weten, dan zetten we die ook in de wijkagenda. 

Waarom een nieuwe website?

Het is ruim 12 jaar geleden dat we de site van het BewonersPlatform Wateringse Veld lanceerden. In die tijd hebben we veel positieve feedback gekregen, maar de site is nu toe aan een facelift.  Bovendien is de techniek achter de website verouderd en moet worden vervangen. 

De URL zal veranderen: we verhuizen naar www.wateringseveld.nl. De huidige site www.wateringseveld.infoblijft nog even bestaan, maar wordt niet meer bijgewerkt.

Heb jij ideeën hoe we de site nog beter kunnen maken of wil je een bijdrage leveren? Neem dan contact op met de redactie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.