Zomerprogramma070 van start

Zomerspelen

Met het losbarsten van een waterballonnengevecht op de playground in Laak, is het Zomerprogramma070 gisterenmiddag officieel gestart. Kinderen en jongeren van 4 tot en met 16 jaar kunnen deze zomer weer meedoen met allerlei activiteiten in Den Haag. Zo zijn er workshops, cursussen en streetsports. Het programma loopt tot en met 21 augustus.

“Het is heel belangrijk dat iedereen tijdens de zomervakantie plezier heeft en dat iedereen mee kan doen. Juist kinderen die misschien niet op vakantie gaan. Het is mooi om te zien hoeveel activiteiten onze sportverenigingen, scholen, cultuurinstellingen en welzijns- en jongerenorganisaties organiseren voor kinderen en jongeren. Daar ben ik heel trots op”, zegt wethouder Martijn Balster.

Binnen elke wijk een activiteit
Binnen alle wijken van Den Haag zijn er activiteiten. Zo is er in Escamp een heus muziekfestival. Muzee Scheveningen heeft een workshop om circusartiest te worden. Je kan mee naar Legoland Scheveningen. En in het Energiekwartier is er een kunstworkshop. Op de website van Zomerprogramma070 staan nog veel meer activiteiten. Daarnaast is het programma te volgen via FacebookInstagram en TikTok.