Panamaplein groener en klimaat adaptief

De gemeente Den Haag organiseert samen met het projectteam en het Stadsdeel een (openbaar) bijeenkomst op:


Woensdag 6 juli 2022
Van 12.30 uur t/m 14.00
Adres: t.h.v. Panamaplein 34

Beste Bewoners & Partners van het Wateringse Veld,

De gemeente Den Haag wilt het Panamaplein groener en klimaat adaptief maken. Het is nu een plein met veel bestrating en weinig groen. Om hittestress tegen te gaan willen wij op meerdere plaatsen groen en bomen inpassen om meer schaduwplekken te creëren. Tevens ontstaat de kans om regenwater niet meteen af te voeren, maar in te zetten voor de aanwezige beplanting. Mogelijk kan er zelfs iets speels/visueels gedaan worden met het water.

Inmiddels zijn wij in de fase van het schetsontwerp beland en willen dit graag met u delen en toetsen of deze aansluit op de wensen die er zijn. Wij vinden het belangrijk dat van u te horen en wellicht zijn er specifieke wensen waarop wij in deze fase kunnen inspringen.

Zijn er eisen, wensen, aandachtspunten en/of knelpunten die opgelost moeten worden?

Daarom willen wij met u in gesprek om deze informatie op te halen.

De gemeente Den Haag organiseert samen met het projectteam en het Stadsdeel een (openbaar) bijeenkomst op:

Woensdag 6 juli 2022
Van 12.30 uur t/m 14.00
Adres: t.h.v. Panamaplein 34          

Wij willen dit jaar zoveel mogelijk buiten realiseren. Uw stem is belangrijk, vandaar het vriendelijke verzoek om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn. Kunt u niet aanwezig zijn dan kunt u uw wensen en ideeën via onderstaand mailadres kenbaar maken. Uiteraard kunnen wij niet alle wensen en ideeën inpassen, maar proberen er zo goed mogelijk rekening mee te houden

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u contact opnemen met Najoua Idrissi.
M: 06-19030721, E mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.