Herfstvakantie activiteiten met Festival de Betovering

de Betoverig

Het is bijna weer zo ver… Festival de Betovering! Tijdens de Herfstvakantie tussen 15 en 23 oktober 2021 kunnen alle kinderen van 2 tot en met 12 jaar zich weer onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater in heel Den Haag!

We vinden het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen aan ons festival. Graag attenderen we jullie op de volgende activiteiten in stadsdeel Escamp en stadsdeel Centrum. Misschien past De Betovering wel heel goed in jullie herfstvakantie activiteiten. In de bijlage vinden jullie de algemene flyer en de wijkflyer van Stadsdeel Escamp.

Programma op maat & begeleidend theaterbezoek in stadsdeel Escamp & Centrum

Wil je met een groep kinderen naar het festival maar heb je hulp nodig met het maken van een keuze uit het programma? Dan helpen we je graag met het maken van een programma op maat.
Wil je met een groep komen? Dan bieden we een begeleidend theaterbezoek.

Voorafgaand aan het festival komen we ook graag langs voor een gesprek of presentatie. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met wijkbijeenkomsten, groepslessen of koffieochtenden.   
Neem contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma activiteiten uitgelicht

Theater Dakota

Tijdens de Herfstvakantie is er een hoop te doen in Theater Dakota. Theater en dansvoorstellingen, films en workshops van La Cruz & Helweg en Circaso (gratis) op het plein. Bekijk het actuele programma aanbod op de website.

Dakota op locatie: Basisschool de Fontein in Wateringse Veld
Theater Dakota en de Betovering presenteren Matta Matta! Een voorstelling met dansers en… gymmatten!

Gratis voorstellingen in Bibliotheek EscampBouwlust & Transvaal

We bieden dit jaar gratis voorstellingen aan in de bibliotheken.  

theater de Vaillant

theater de Vaillant pakt uit met de voorstellingen Hiep Hiep… Amboula van Yalla Yalla en Kleur beweegt jou van Lonneke van Leth. Daarnaast is het weer Feest met Anansi tijdens de workshop en activiteitenmiddag.

 

Workshop Razende Reporters van Mo Anouar

Mo Anouar neemt kinderen als razende reporters voor zijn mini talkshow in het Koorenhuis. Als razende reporter zullen de kinderen alle kneepjes van het media vak leren van Mo. Samen maken ze een razende reportage die uitgezonden zal worden op BetoveringTV. Wij bieden voor deze workshop een groepskorting aan. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkflyer Escamp

Voor stadsdeel Escamp hebben we een wijkflyer ontwikkeld met daarin alle activiteiten op een rij. De wijkflyer kan je vinden de bijlage van deze mail en bij de deelnemende festivallocaties in Escamp of vraag ze aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook maken we je graag attent op het project De deur naar Waar

1) Speurtocht tijdens de Betovering

Dankzij kunstenaar Lotte Verweij verschijnen er tijdens de Betovering overal kleine deurtjes in de stad. Wat doen ze daar? Welke fantasieplekken liggen er verscholen achter deze deuren? Lotte heeft vier speurtochten ontwikkeld in MorgenstondMoerwijkTransvaal en de Schilderswijk. De plattegrond van de speurroute vind je o.a. bij de bibliotheken TransvaalSchilderswijkEscampTheater Dakota en theater de Vaillant.

Wilt u gratis speurroutes uitdelen aan ouders en kinderen? Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt de routes lopen van za 16 t/m za 23 oktober.

Knutsel je eigen deur naar waar!

à Wil jouw organisatie een aantal gratis deurtjes bouwplaten ontvangen? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

à Wil jouw organisatie een uitgiftepunt zijn voor gratis bouwplaten voor kinderen uit je buurt? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

à Wil jouw organisatie een workshop boeken waarbij de kinderen aan de slag gaan met de deurtjes-bouwplaten onder begeleiding van een workshopdocent van De Betovering? Voor meer informatie en het boeken van een workshop  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doen jullie mee?

De Betovering draait om de kracht van de verbeelding. Juist nú willen we kinderen uitnodigen om hun fantasie te gebruiken als antwoord op alle beperkingen en onzekerheden van deze tijd. We kunnen samen kijken naar wat we kunnen betekenen voor de kinderen (en ouders) bij jullie in de buurt.

We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Wie weet tot ziens tijdens de Betovering!

Met vriendelijke groet,

Namens team De Betovering

Pieternel de Winter & Jana Mol

NB 1: Ons volledige programma is online! www.debetovering.nl

Met vriendelijke groet,

Jana Mol

 

DE BETOVERING | THE ENCHANTMENT

international children's art festival

9 days | 2 -12 years | The Hague | Netherlands

21th EDITION: FRI 15 – SAT 23 OCT. 2021

 

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T  31 (0)70-3642202

W www.debetovering.nl

A  Van Limburg Stirumstraat 41, 2515 PA, Den  Haag

 de Betoverig 1