Vragenlijst van de Stichting MOOI welzijn

VragenlijstMooiMOOI staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. Wij worden ondersteund door Xtra. Samen met Zebra welzijn en Voor welzijn, beheert MOOI in Den Haag 15 Servicepunten XL.

Hier kunt u dagelijks bij u in de buurt terecht voor hulp en ondersteuning. Op onze Servicepunten werken cliƫntondersteuners en maatschappelijk werkers in dienst van MOOI welzijn.

Op dit moment doen wij als organisatie van MOOI welzijn een onderzoek naar onze dienstverlening. Als organisatie Welzijn willen wij graag weten wat onze wijkbewoner denkt van onze organisatie en onze dienstverlening, zodat wij deze blijven kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Daarom is er een kleine vragenlijst samengesteld waarin wij u vragen om deze te beantwoorden( dit is anoniem) Dit kost u maximaal 5 minuten van uw tijd. Wij stellen het zeer op prijs als u hieraan uw medewerking wil verlenen.
Alvast bedankt.

P.S. U hoeft alleen maar op het linkje hieronder te drukken, de vragen te beantwoorden en onderaan op verzenden te drukken.

Link naar vragenlijst.

Dank u wel.
Paula Baert, Coƶrdinator Vrijwilligerspunt XL Escamp 2

Mooi Welzijn Bouwlust, Vrederust en Wateringseveld