WATERINGSE VELD “WAT FIJN JE WEER TE ZIEN” OP 24 NOVEMBER!

Ontmoetingen en activiteiten w
Actief blijven, maakt sterk. Vooral in deze bijzondere periode.

Onderzoek wijst uit dat het hebben van een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten goed zijn voor de gezondheid en het welbevinden van mensen. 

Daarom is het bewonersplatform op 1 september j.l. op verzoek van bewoners gestart met ontmoetingen en activiteiten op de dinsdagavonden.

De eerste serie dinsdagavonden zijn dankbaar bezocht. Natuurlijk hanteren we coronamaatregelen en dat zijn we nu wel gewoon aan het vinden. Bij het zitten op 1.5 meter kunnen de mondkapjes af.

Het Bewonersplatform Wateringse Veld is blij met de complimenten die de bezoekers ons geven. We vinden dat elke bewoner in de wijk een plekje moet hebben om naar toe te kunnen ter ontspanning en om even weg te zijn van huis.

Standaard word er een bakje koffie of thee gedronken waarna het overgaat in "gesprekken van de dag". Er zijn gelukkig nog genoeg andere dingen te bedenken om te doen.
Dammen en Rummikub zijn favoriet, maar sjoelen en tafeltennis volgt evenals een kaartje leggen. De vrijwilligers maar ook de bezoekers maken plannen om de ‘doe activiteiten’ en workshops uit te breiden zodra dit mogelijk is. Ideeën zijn natuurlijk welkom.

Door de 2 weken verscherpte coronamaatregelen moesten we helaas dicht. Maar...... vanaf dinsdag 24 november bent u weer van harte welkom. Ontmoetingen en activiteiten op de dinsdagavonden van 19.15 uur tot 21.30 uur.

Locatie Centrum Panamaplein 34 (Hogeveld) Wateringse Veld.
i.v.m. coronamaatregels is vooraf aanmelden verplicht via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
En heeft u zichzelf aangemeld maar kunt u niet, geef dit dan door dan is er een plekje vrij voor iemand anders.

(De activiteiten zijn voor wijkbewoners ouder dan 30 jaar).

Voelt u zich wel eens alleen, of heeft u zin in een praatje. Komt dan gezellig een kopje koffie drinken.

Een speciale oproep aan de mannen door de mannen.
We missen de mannen praat en de mannen activiteiten.

Wilt u komen - hebt u ideeën of vragen - wilt u mee organiseren.
mail ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

fotoouderen