Lange Voorhout wordt al meer dan 25 jaar lang Kunst- en Antiekdagen

lange voorhout

Het gehele programma kunt u vinden op https://denhaag.com/nl/event/11435/haagsche-kunst-en-antiekdagen 

Onder de prachtige bomen van het statige Lange Voorhout wordt al meer dan 25 jaar lang de Haagsche Kunst- en Antiekdagen georganiseerd.

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus, van 10:00 tot 17:00 uur, kunt u tijdens de Haagsche Kunst- en Antiekdagen op het Lange Voorhout genieten van een groot aantal (160+) stands gevuld met Antiek, Boeken, Beeldhouwkunst, Brocante, Curiosa, Keramiek, Kunst en Vintage. De deelnemers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland en hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget.

Maar er is meer! Het programma van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen wordt opgeluisterd door een klassiek muzikaal duo welke diverse optredens zal verzorgen. 
O
p het pleintje voor museum Escher kunt u deze dagen voor het laatst de zandsculpturen bewonderen en op het terras van Jeff kunt u genieten van heerlijke Franse lekkernijen.

De markt is ook dit jaar weer uitgebreid richting de voormalige Amerikaanse Ambassade. Op dit stuk vindt u beide dagen ook de boekenmuur van Cees de Vos, deze immense muur is wel 25 meter lang en telt duizenden boeken.

Bereikbaarheid 
Het Lange Voorhout is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets komt u snel in het centrum van Den Haag. Komt u met de auto via de Utrechtsebaan binnen, volg dan de borden 'centrum'. Het beste parkeert u de auto direct onder het Tournooiveld. Reist u met het OV naar Den Haag, dan kunt u lopen van Station Den Haag Centraal (10 minuten), of tram 16 of 17 nemen.

Het gehele programma van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen kunt u vinden op www.hkad.nl