Open Podium - PARADIJSELIJKE STRAND EDITIE

dakota open podium

Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/ zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op het Open Podium! Laat zien wat je kunt en meld je HIER of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op vrijdag 13 juli (17.00 – 23.00) is er een open podium op het strand van Theater Dakota! Je leest het goed, buiten in het zonnetje zal er een podium worden neergezet en jij kunt de sterren van de hemel zingen/spelen! Zing/speel/jam mee of kom lekker kijken en geniet van de verrassende optredens onder het genot van een hapje en een drankje. Want er is in de avond ook een gratis buurt BBQ dus blijf vooral hangen en luister naar de mooiste muziek én het grootste talent uit onze stad!

Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op het Open Podium! Laat zien wat je kunt en meld je HIER of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij een aanmelding ben je natuurlijk meer verzekerd van een plekje op het podium!

Je kunt ook op de avond zelf besluiten om op te treden hoor! Als je lekker aan het luisteren bent en je denkt: nou, toch wel heel erg leuk, ik zou wel het podium op willen; dan kan dat! De ROCKIT-huisband is fantastisch en speelt alles. Je kunt met hen spelen en zingen, maar als je het podium voor jezelf alleen wilt om je muziek te maken, dan kan dat natuurlijk ook. 

Wil je zelf niet optreden? Komen kijken kan natuurlijk ook. Lekker relaxed luisteren naar muziek en muzikaal talent met de voetjes in het zand.

Toegang en BBQ zijn gratis!

We hopen je vrijdag 13 juli te zien bij dit zomerse feestje!

ROCKIT Music Productions & Theater Dakota

dakota open podium

UITNODIGING

Beste buren, partners en vrienden,

Dit jaar een primeur! Het plein van Theater Dakota wordt een strand. De hele maand juli. En op dat strand, op vrijdag 13 juli, een Buurt BBQ! Een BBQ voor iedereen die Dakota een warm hart toe draagt, samenwerkt met ons of buren van ons is.

Tijdens de Buurt BBQ een Open Podium (muziek op het strand!) met de Rockit Huisband en talent uit Den Haag. Natuurlijk kun je zelf ook een nummer zingen met de band; de band speelt alles! 

Op vrijdag 13 juli steken wij om 17.00 uur het vuur aan om met jullie allen te proosten op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar alle mooie toekomst plannen die zijn gesmeed de afgelopen maanden. Het Open Podium start ook om 17.00 uur. De avond duurt tot 23.00 uur!

Dakota biedt deze BBQ aan (iedereen krijgt een BBQ pakketje en 1 consumptiemunt), graag wel even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten hoeveel eten we moeten inslaan. Opgeven kan tot 6 juli!

Wanneer je niet in de gelegenheid bent te komen wens ik je alvast en prachtige zomer en hopen we je te ontmoeten bij de opening van het culturele seizoen op 31 augustus en 1 september op ons OOK VAN JOU Plein Festival.

Groeten namens het hele team en alle vrijwilligers van Dakota,

Maarten Bakker