Vrijwilligers gevraagd

vrijwilligersNiet alleen voor het Loopfestijn of Zomerfestijn zoeken we natuurlijk vrijwilligers. Net als u willen wij graag dat iedereen in uw wijk meedoet, talenten ontwikkelt en betrokken is bij de samenleving. Dat vergroot de leefbaarheid en versterkt de sociale samenhang. 

Niet alleen voor het Loopfestijn of Zomerfestijn zoeken we natuurlijk vrijwilligers. Net als u willen wij graag dat iedereen in uw wijk meedoet, talenten ontwikkelt en betrokken is bij de samenleving. Dat vergroot de leefbaarheid en versterkt de sociale samenhang. 

In buurten en wijken bruist het vaak van de wensen en ideeën. De initiatieven die hieruit voortkomen, wil het Bewonersplatform graag helpen versterken. Ook bij u in de buurt.

Bent u ook zo'n organisatie talent en bewoner van het Wateringse Veld en u bruist van ideeën of u wilt uw talent delen met anderen maar weet niet de juiste wegen te bewandelen om hier ook invulling aan te geven? Onze vrijwilligers coördinator eventueel aangevuld met professionals, ondersteunen u graag bij het uitwerken van uw plannen. Bijvoorbeeld door te praten over uw initiatief.
Wij helpen u met uw idee en de financiële onderbouwing op papier te zetten. 

Eén van de voornaamste taken van ons is om u op weg te helpen bij de organisatie van een activiteit, uw idee. Zodat u deze met andere bewoners kunt organiseren op diverse locaties in de wijk.
Zo geven wij samen vorm aan actief burgerschap.

Bent geïnteresseerd of neem u de uitdaging aan.
Wilt u langskomen voor meer informatie? Dan is het handig om voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op te nemen. Dat kan via de mail aan onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hebt u al een idee voor een activiteit en kunt u dat zelf op papier zetten. Dat kan ook. Dan kunt u deze kenbaar maken door uw aanmelding en stuur u idee naar mij toe en ik nodig u dan uit om uw plan door te nemen.

Het Bewonersplatform Wateringse Veld, Uw partner in de wijk.
Door Bewoners voor Bewoners.
 

Wijkcentrum Wateringse Veld
Panamaplein 34
2548 HJ Den Haag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beapart