Kwartetten voor bewustwording over financieel misbruik van ouderen

WHZ logoHet gebeurt vaak sluipenderwijs. Een mantelzorger die boodschappen doet voor een oudere en met diens pinpas ook snel aankopen voor zichzelf doet. ‘’Maar of het nu groot of klein financieel misbruik betreft, het heeft vaak een ingrijpende invloed op ouderen,’’ vertelde staatssecretaris Martin van Rijn op indringende toon aan een zaal met tientallen ouderen, mantelzorgers en hulpverleners.

Lees meer: Kwartetten voor bewustwording over financieel misbruik van ouderen

Fithockey voor 50+ers: gezond en gezellig!

50 plus hockeyAanmelden of meer informatie? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom op maandagochtend vrijblijvend een keertje kijken of meedoen.

 

Lees meer: Fithockey voor 50+ers: gezond en gezellig!

Actief Ontmoeten en Ontspannen WZH

zuiderpark wzh mantelzorg

Op zoek naar leuke activiteiten om andere mensen te ontmoeten? Of wilt u meer weten over mogelijkheden voor ondersteuning thuis? Kom kennismaken met Ontmoetingscentrum WZH Hoge Veld. Samen met anderen kunt u onder enthousiaste en deskundige begeleiding deelnemen aan verschillende activiteiten, evenementen en workshops. Denk hierbij aan activiteiten op het gebied van bewegen, bijvoorbeeld wandelen of Thai Chi, geheugentraining, gezelschapsspellen of schilderen. Ook kunt u heerlijk lunchen in ons grand café.

Lees meer: Actief Ontmoeten en Ontspannen WZH