Logo Bewonersplatform Waterings Veld

loopfestijn

Time left:
1
3
7
Dagen
2
0
Uren
5
9
Min
2
6
Sec

Het Wateringse Veld Loopfestijn wordt geheel gerund door vrijwilligers, lees: bewoners uit de wijk Wateringse Veld. Het doel is activiteiten te organiseren voor en door bewoners. Het Wateringse Veld Loopfestijn wordt voor het grootste deel gesubsidieerd door de Gemeente Den Haag. Maar daarnaast ontvangt de organisatie van het Wateringse Veld Loopfestijn donaties, diensten en promotiemateriaal van bedrijven, organisaties en partners uit de wijk Wateringse Veld.

Onze Sponsoren, zijn hard nodig om alle kosten te dekken. Ook in 2018, de Vrienden van het Wateringse Veld Loopfestijn. Vrienden van het Wateringse Veld Loopfestijn die minimaal € 100, doneren worden vermeld als vriend op de website. Dus ook u kunt hier als mogelijke sponsor van het Wateringse Veld Loopfestijn vermeld worden. Lees in de sponsorformule van het Loopfestijn naar de voorwaarde. 

Ook weer voor 2018 onze oproep, steun het Wateringse Veld Loopfestijn met uw donatie of wordt sponsor, zodat wij nog jaren het Loopfestijn voor jong en oud kunnen organiseren.Meld u hier aan !

Onze Sponsors van het Wateringse Veld Loopfestijn 2017.
Namens alle deelnemers, de organisatie van het Wateringse Veld Loopfestijn en het bestuur van het Bewonersplatform Wateringse Veld, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.

logo gemeente den haag  
Evenementen zijn belangrijk voor ondernemers, bewoners en bezoekers van Den Haag. De gemeente geeft subsidie aan kleinschalige publieksevenementen, vooral voor de ondersteuning van de promotie van het evenement. Voor wie? Rechtspersonen zoals bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen subsidie krijgen. Zo ook voor het Wateringse Veld Loopfestijn  
logo Wateringse Veld blauw

 

Een opmerkelijk stedenbouwkundig plan van het Ontwikkelings Combinatie Wateringse Veld. De Architecten van het Wateringse Veld. In 1995 werd de Stedenbouwkundige Visie voor Wateringse Veld vastgesteld. Voorop stond het zoveel als mogelijk inpassen van de bestaande landschappelijke waardes. Historische Landschapselementen, zoals de watergangen, de linten met hun karakteristieke bebouwing en de hoogteverschillen in het landschap, moesten, waar mogelijk, worden behouden. En is samen met de Gemeente Den Haag de sponsors van het eerste uur van het Wateringse Veld Loopfestijn.  
 Double sports logo15428
Double Sports is een jong, fris, maar ervaren bedrijf dat zich richt op het opzetten en verzorgen van (nieuwe) sport- en spelactiviteiten.
Wij ondersteunen instanties in het onderwijs, sportverenigingen, gemeentelijke organisaties en kinderdagverblijven op het gebied van
sport en spel. Double Sports biedt uitvoering, organisatie en coördinatie van sport en spelactiviteiten voor met name het onderwijs, de kinderopvang, welzijnsinstanties en gemeenten. Alle activiteiten van Double Sports worden verzorgd door flexibele sportprofessionals die sport en spel kunnen onderwijzen van jong tot oud.
 
Fysiotherapeutisch Centrum Wateringse Veld  
De praktijk van Fysiotherapeutisch Centrum Wateringse Veld is oorspronkelijk begonnen aan het Oosteinde 70 in 2004 toen de wijk hoge veld in Wateringse Veld nog in aanbouw was. In april 2007 kon de praktijk haar definitieve intrek nemen in de huidige vestiging. In juni 2014 heeft de praktijk samen met alle collega’s van het FCWV haar 10 jarig jubileum mogen vieren. In deze 10 jaar is de praktijk nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 11 medewerkers in een goed uitgerust pand met een grote oefenzaal.  
DSH1 Domburg sportprijzen 300x177  
Hans van Domburg is de motor achter Domburg Sportprijzen Holland. In 1988 begon hij in Den Haag met een winkel. Toen nog puur en alleen sportprijzen: bekers, medailles, vaantjes. Dat soort werk. Dit bescheiden begin groeide uit tot een veelzijdig bedrijf dat niet alleen sportprijzen, maar alle soorten awards kan leveren. Ook Domburg Sportprijzen Holland is onze sponsor van het Wateringse Veld Loopfestijn.  
 
Bouwfonds Property Development is geen bouwonderneming en evenmin een architectenbureau. We zijn een gebiedsontwikkelaar die zich inzet voor het verwezenlijken van leefomgevingen die zelf ook leven. Natuurlijk, we zijn een commercieel bedrijf, maar we zien onszelf toch vooral als een onderneming met een maatschappelijke taak. Dus ook sponsor van het Wateringse Veld Loopfestijn.
v t200 bruikbaar website3  
Dienstverlening op maat voor uw Vereniging van Eigenaars (VvE)! Iedere VvE is uniek. VT2000 biedt een maatwerkpakket voor uw VvE. Bij VT2000 bestaat de mogelijkheid om het bestuur (bij oudere reglementen wordt deze functie administrateur genoemd) uit te besteden. Wij denken graag met u mee, zodat u goed wordt geholpen en de VvE niet teveel betaalt. En ook sponsor van het Wateringse Veld Loopfestijn.  
Vliet Contrans  
Van Vliet Contrans is een toonaangevend milieubedrijf in Wateringen, gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling. Ruim 93% van de ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. Wij verhuren tevens afvalcontainers voor particulier en zakelijk gebruik. Van Vliet Contrans beschikt over een composteringslocatie in Hoek van Holland en een zeer geavanceerde sorteerlijn op de locatie in Wateringen.  
BOEI 90 LOGO CMYK kopie1  

‘Geloven in de wijk!’, dat is de slogan van BOEI 90. We zijn een jonge, moderne kerk in de Haagse wijk Wateringse Veld.
We willen een positieve bijdrage leveren aan de wijk door ‘het omzien naar elkaar’ te verwezenlijken. Veel mensen zijn op zoek naar meer, op zoek naar God? Maar wie is God en wie is Jezus en wat betekent het om te geloven? BOEI 90 helpt je graag een antwoord te vinden op deze vraag! Sommigen doen al jaren iets met geloof, maar voor velen is het helemaal nieuw.
Of je aan geloof doet of niet, of als je nog nooit in een kerk bent geweest of de kerkdeuren ooit achter je hebt dichtgetrokken, onze deur staan te allen tijde voor je open! BOEI 90 is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) en is hiermee onderdeel van de PKN.

 
Abn amro logoKL  
ABN AMRO wil investeren in de toekomst, maatschappelijk betrokken zijn. ABN AMRO heeft daarom voor de sponsoring- en foundation activiteiten een leidraad gekozen:  ‘Partner van de Toekomst’. De bank ondersteunt mensen en instellingen die iets willen bereiken, door een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken van talent of bij het waarmaken van ambities, door mensen te stimuleren alles eruit te halen wat er in zit. Met sponsoring en de foundation richt ABN AMRO zich op de domeinen sport, kunst & cultuur, educatie en ondernemerschap. Zo bouwt de bank mee aan de toekomst. Vanuit de gedachte 'ABN AMRO Partner van de Toekomst' hebben we momenteel al verschillende initiatieven omarmd.  
   
Olsthoorn Makelaars herkent u aan onze betrokkenheid en professionaliteit. Als deskundig makelaar houden wij uw belang altijd goed voor ogen.   

Hieronder de Promo video van opnames uit het Loopfestijn uit 2015.